Edzősors: Fehérvár után Moszkva, évi 2 millió eurós szerződéssel

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2020.04.28. 09:00
null
Marko Nikolics útja Fehérvárról Moszkvába vezethet (Fotó: Dömötör Csaba, archív)
A Mol Fehérvár novemberben távozott szakvezetője, Marko Nikolics júliusban veheti át a Lokomotiv Moszkva irányítását, orosz sajtóhírek szerint évi 1.5 millió eurót kereshet új klubjánál, az összeg félmillió eurós bónusszal is kiegészülhet.

 

A Nemzeti Sport jelezte elsőként, március 19-én, hogy a Mol Fehérvártól tavaly novemberben távozott szakvezető, Marko Nikolics megegyezett a Lokomotiv Moszkvával,a nyártól ő veszi át az orosz csapat irányítását.

A sport24.ru információi szerint a 40 éves szerb edző július 1-jétől veheti át a lejáró szerződésű Jurij Szjomin helyét. Annak ellenére, hogy a papírokat még nem írták alá – mivel felső vezetői jóváhagyásra várnak – és a megállapodás időtartama sem ismert, Marko Nikolics várható fizetése kiszivárgott: évi másfél millió eurót kaphat kézhez, amely évi félmillió euró bónusszal egészülhet ki.

A moszkvaiak a 22. fordulóban félbeszakadt orosz élvonal tabellájának 2. helyén állnak, kilenc ponttal lemaradva az éllovas Zenit mögött. A Bajnokok Ligája idénybeli csoportkörében az utolsó helyen zártak, így az Európa-ligában sem folytathatták a küzdelmet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik