Oroszország: Marko Nikolics Moszkvában lesz edző!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.19. 17:02
null
Marko Nikolics Oroszországban folytatja edzői pályafutását (Fotó: Dömötör Csaba)
A Nemzeti Sport megbízható információi szerint a legutóbb Székesfehérváron dolgozó Marko Nikolics nyártól az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lokomotiv Moszkvát irányítja.

 

A múlt héten megírtuk, hogy sajtóhírek szerint a szerb edző az egyik esélyes az orosz klub kispadjára, most pedig úgy tűnik, pont került az ügy végére.

Az orosz Premjer-Ligában háromszoros bajnok (legutóbb 2017–2018-ban) moszkvaiak a nyáron mindenképpen edzőt szerettek volna váltani, miután a 72 éves Jurij Szjominnak lejár a szerződése.

A gárda a legutóbbi két bajnokiját megnyerte, jelenleg a tabella második helyén áll, hátránya kilenc pont a listavezető Zenit mögött.

Nikolics 2017 és 2019 között volt a Fehérvár vezetőedzője. Százhúsz meccsen irányította a magyar csapatot, 69 győzelem mellett 27 döntetlen és 24 vereség volt a mérlege. A csapattal bajnokságot és kupát is nyert. Távozása óta Görögországban az AEK Athénnal, az Arab Emírségekben pedig az azóta Dzsudzsák Balázst is szerződtető al-Ainnal boronálták össze, de továbbra sincs csapata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik