nemzetisport.hu 2014.09.04 15:33 Frissítve: 2015.03.26 13:53

Edzősors: José Gomes Szaúd-Arábiában folytatja

José Gomes, a Videoton labdarúgócsapatának korábbi szakvezetője a szaúd-arábiai első osztályban szereplő al-Taavon vezetőedzője lesz.

 

José Gomes másfél éven keresztül volt a Videoton vezetőedzője, júniusban azonban szerződést bontott vele a székesfehérvári klub. Bár korábban szóba került, hogy visszatérhet a magyar fociba, most úgy döntött, hogy Szaúd-Arábiában, az al-Taavonnál folytatja a karrierjét.

„Elképesztően motivált vagyok, hogy munkába állhatok egy olyan bajnokságban, amelyről már sokat hallottam – írja Gomes a saját honlapján. – Ennek a bajnokságnak más karaktere van, mint az európaiaknak, de hamarosan ez is egy érdekes küzdelemsorozattá válhat. Ez nagy lépés most a karrieremben.”

Szaúd-Arábia az ötödik ország, amelyben José Gomes munkát vállalt Portugália, Spanyolország, Görögország és Magyarország után.

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.