HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.09.04 15:33 Frissítve: 2015.03.26 13:53

Edzősors: José Gomes Szaúd-Arábiában folytatja

José Gomes, a Videoton labdarúgócsapatának korábbi szakvezetője a szaúd-arábiai első osztályban szereplő al-Taavon vezetőedzője lesz.

 

José Gomes másfél éven keresztül volt a Videoton vezetőedzője, júniusban azonban szerződést bontott vele a székesfehérvári klub. Bár korábban szóba került, hogy visszatérhet a magyar fociba, most úgy döntött, hogy Szaúd-Arábiában, az al-Taavonnál folytatja a karrierjét.

„Elképesztően motivált vagyok, hogy munkába állhatok egy olyan bajnokságban, amelyről már sokat hallottam – írja Gomes a saját honlapján. – Ennek a bajnokságnak más karaktere van, mint az európaiaknak, de hamarosan ez is egy érdekes küzdelemsorozattá válhat. Ez nagy lépés most a karrieremben.”

Szaúd-Arábia az ötödik ország, amelyben José Gomes munkát vállalt Portugália, Spanyolország, Görögország és Magyarország után.

2019.03.18 18:36:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Hetedik állomásához érkezik a darts Premier League. Folytatódik a tenisz Miami Open.

2019.03.19 19:40:15

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Nem először vetődött fel a téma, olykor a sportág prominens személyiségei is hangoztatják: el kellene törölni a futball egyik legkülönösebb, legvitatottabb, az idők során a legtöbbet változó, ugyanakkor egyik legősibb szabályát.