Edzősors: José Gomes Szaúd-Arábiában folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.04. 15:33
José Gomes, a Videoton labdarúgócsapatának korábbi szakvezetője a szaúd-arábiai első osztályban szereplő al-Taavon vezetőedzője lesz.

José Gomes másfél éven keresztül volt a Videoton vezetőedzője, júniusban azonban szerződést bontott vele a székesfehérvári klub. Bár korábban szóba került, hogy visszatérhet a magyar fociba, most úgy döntött, hogy Szaúd-Arábiában, az al-Taavonnál folytatja a karrierjét.júniusban azonban szerződést bontott vele a székesfehérvári klub. Bár korábban szóba került, hogy visszatérhet a magyar fociba, most úgy döntött, hogy Szaúd-Arábiában, az al-Taavonnál folytatja a karrierjét.

„Elképesztően motivált vagyok, hogy munkába állhatok egy olyan bajnokságban, amelyről már sokat hallottam – írja Gomes a saját honlapján. – Ennek a bajnokságnak más karaktere van, mint az európaiaknak, de hamarosan ez is egy érdekes küzdelemsorozattá válhat. Ez nagy lépés most a karrieremben.”

Szaúd-Arábia az ötödik ország, amelyben José Gomes munkát vállalt Portugália, Spanyolország, Görögország és Magyarország után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik