Edzősors: José Gomes visszatérne a magyar fociba

Vágólapra másolva!
2014.06.11. 13:44
José Gomes, a Videoton labdarúgócsapatának idény végén távozó vezetőedzője jól érezte magát Magyarországon, egyértelműen befogadták – derül ki a saját honlapján olvasható rövid visszaemlékezésből –, edzői karrierje fontos fejleményének tartja, hogy Székesfehérváron dolgozhatott.

„Méltányolom, hogy megadatott a lehetőség arra, hogy Magyarországon dolgozzak, büszke vagyok rá, hogy olyan patinás klubnál lehettem, mint a Videoton. Boldogságomra szolgálna, ha egyszer ismét a magyar futballban dolgozhatnék” – olvashatók a tréner szavai a josegomescoach.com-on.

Gomes élvezte, hogy csapatával részese lehetett az európai kupahelyekért zajló harcnak, hogy bejutott a Ligakupa döntőjébe, és megtisztelőnek tartja, hogy a csapatkapitányok 2013-as voksolásán az év legjobb NB I-es edzője lett.

„Mindig támogattam a magyar futballistákat, beleértve a fiatalokat is – folytatta a tréner, aki a stadionépítésekben megnyilvánuló magyarországi futballforradalmat is méltatta. – Új stadionok épültek, s mivel fiatal tehetségekben sincs hiány, a magyar futball súlya egyre nagyobb lesz Európában.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik