Ecuador: kirabolták a csapatot, még a vacsorájukat is megették

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.24. 09:42
null
A Deportivo Quito edzőközpontja a rablás után (Fotók: Alfredo Lagla/EL COMERCIO)
Kifosztották az ecuadori labdarúgó-bajnokságban szereplő Deportivo Quito edzőközpontját, miközben a csapat bajnoki mérkőzést játszott a városi rivális El Nacionallal.

 

 

A rablók gyakorlatilag minden értéket elvittek az ötszörös ecuadori bajnok Deportivo Quito edzőközpontjából.

„Mindent magukkal vittek. Számítógépeket, mobiltelefonokat, ruhákat, a stábtagok és a játékosok készpénzét, sportcipőket...” – sorolta keserűen Jaime Molina, a klub egyik elöljárója.

A minden igényt kielégítő, Ney Mancheno elnevezésű komplexumban a játékosoknak saját szobájuk van, ezekbe is behatoltak az illetéktelen „vendégek", akik még a futballistáknak előkészített vacsorát is megették.

A Deportivo játékosainak a pályán sem volt szerencséjük ezekben az órákban, hiszen 1–0-ra kikaptak a városi rivális El Nacionaltól.

A szerda esti bűntényről eddig nem sok információt osztott meg a helyi rendőrség a nyomozás sikerességére való tekintettel. Annyit lehet tudni, hogy 20.15 körül 15 ember hatolt be erőszakkal a létesítménybe, ahol megbilincselték a helyszínen tartózkodó alkalmazottakat, köztük a biztonsági embereket. Ezután mintegy fél óra alatt végeztek „munkájukkal”.

A gyanú szerint a rablókat belső emberek segíthették, mivel pontosan tudták, hogy hol milyen értéket találnak. Összesen nagyjából 25 ezer dollárnyi kárt okoztak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik