Copa: Neymar kiakadt a bíróra – „Felidegesítenek az ilyenek”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.18. 11:07
null
Neymar nem volt elragadtatva a bírói döntésektől (Fotó: Reuters)
Neymar, a brazil labdarúgó-válogatott támadója kiakadt Enrique Osses játékvezetőre a Copa Américán a Kolumbiától elszenvedett vereséget követően.

Mint beszámoltunk róla,a brazil labdarúgó-válogatott egygólos vereséget szenvedett Kolumbiától a chilei Copa América B-csoportjának második fordulójában. A lefújás után összeverekedtek a két csapat játékosai, Neymar és Carlos Bacca pedig piros lapot kapott.

Az incidens

Neymar szerint a játékvezető tehet arról, hogy idáig fajultak az események. Véleménye szerint a kezezésért kapott sárga lapja jogtalan volt, valamint azt is kifogásolta, hogy amíg ő sárga lapot kapott azért, mert a Peru elleni meccsen letörölte a bíró által fújt habot a szabadrúgásnál, addig Juan Cuadradót nem büntették meg ugyanezért.

„A szabályok mindig ellenem vannak! Ha más törli le a habot, annak semmi következménye nincsen, ha én, akkor sárga lapot kapok – mondta Neymar a meccs után. – Igaz, hogy az első félidőben a kezemet érte a labda, de nem volt szándékos, ezért is sárgát kaptam.”

„Megtörténnek az ilyen események, de ezen nem kell meglepődni, ha gyenge játékvezetőt küldenek, az nyilván rossz ítéleteket hoz… Semmitől sem őrülök meg, de felidegesítenek az ilyen bírók, akik nem képesek normálisan fújni.”

Neymar így kénytelen lesz kihagyni Brazília Venezuela elleni összecsapását vasárnap, de az is lehet, hogy nem csak egymeccses eltiltást kap – erről csütörtökön születik döntés.

COPA AMÉRICA
2. FORDULÓ
Brazília–Kolumbia 0–1 (Murillo 37.)
Június 19., péntek, 1.30 Peru–Venezuela
(Valparaíso) –Tv:Sport1

3. FORDULÓ
Június 21., vasárnap, 21.00 Kolumbia–Peru
(Temuco)Tv:Sport1
Június 21., vasárnap, 23.30 Brazília–Venezuela
(Santiago de Chile) –Tv:Sport1

C-CSOPORT
1. Venezuela 1
1

1–0
+1
3
2.
Brazília
2
1

1
2–2
0
3
3.Kolumbia2
11
1–10
3
4. Peru
1

1
1–2 –1
0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik