Copa América: bajban Brazília, Neymar két meccset is kihagyhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.18. 19:28
A brazil labdarúgó-válogatott leghamarabb a Copa América negyed-, de az is lehet, hogy csak az elődöntőjében számíthat Neymar játékára, mivel a Barcelona támadójának büntetését két mérkőzésre szóló eltiltásra növelhetik a Kolumbia elleni meccsük után történt kiállítása miatt.

A brazilok 1–0-ra kikaptak Kolumbiától a Copa América C-csoportjának második fordulójában, ám nemcsak a meccset, hanem Neymart is elveszítették. A Barcelona klasszisát ugyanis egy mérkőzésről automatikusan eltiltották, amiért a lefújást követően tömegverekedést robbantott ki a kolumbiai Carlos Baccával közösen, és kiállították. A Dél-amerikai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága pénteken tárgyalja az ügyet, és könnyen lehet, hogy több mérkőzésről is eltiltja Neymart. A brazilok 1–0-ra kikaptak Kolumbiától a Copa América C-csoportjának második fordulójában, ám nemcsak a meccset, hanem Neymart is elveszítették. A Barcelona klasszisát ugyanis egy mérkőzésről automatikusan eltiltották, amiért a lefújást követően tömegverekedést robbantott ki a kolumbiai Carlos Baccával közösen, és kiállították. A Dél-amerikai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága pénteken tárgyalja az ügyet, és könnyen lehet, hogy több mérkőzésről is eltiltja Neymart.

A selecao kulcsembere a Venezuela elleni csoportmérkőzést biztos kihagyja, de lehet, hogy a negyeddöntőt is csak a pályán kívülről nézheti.

A braziloknak a végső döntés meghozatala után 24 órájuk lesz fellebbezni a fegyelmi bizottság határozata ellen.

COPA AMÉRICA, C-CSOPORT
A HÁTRALÉVŐ MÉRKŐZÉSEK
2. FORDULÓ
Június 19., péntek, 1.30 Peru–Venezuela
(Valparaíso) –Tv:Sport1

3. FORDULÓ
Június 21., vasárnap, 21.00 Kolumbia–Peru
(Temuco)Tv:Sport1
Június 21., vasárnap, 23.30 Brazília–Venezuela
(Santiago de Chile) –Tv:Sport1

C-CSOPORT
1. Venezuela 1
1

1–0
+1
3
2.
Brazília
2
1

1
2–2
0
3
3.Kolumbia2
11
1–10
3
4. Peru
1

1
1–2 –1
0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik