Bursaspor: Dzsudzsákék elnöke 19 millió eurós hiányról beszél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.02. 10:29
A korábbi, egymillió eurós hiányról szóló sajtóhírekkel ellentétben 19 millió(!) eurós hiány rendezésére kell megoldást találnia a Bursaspornak, Dzsudzsák Balázs török egyesületének. Erről a klubelnök, Ali Ay beszélt egy tévéinterjúban.
„Az UEFA kritériumait figyelembe véve tizenkilenc millió eurós mínuszban vagyunk, márpedig a szövetség maximum ötöt fogad el – mondta az elnök. – A fennmaradó tizennégy millióra másfél hónapon belül kell megoldást találnunk.”Ali Ay reményei szerint tőkebevonást hajtanak végre az egyesületnél, amelyet minden bizonnyal banktól felvett hitelből oldanak meg. Az elnök elmondta, hogy az utóbbi hónapban 12 millió török lírát (mintegy 3.715 millió eurót) fizettek ki a játékosoknak, így mindenkivel rendezték a szeptemberi, októberi és novemberi fizetéseket.„A srácok boldogok, mi viszont nem vagyunk elégedettek, mert kiestünk a kupából.”

Azt korábban Dzsudzsák Balázs menedzsmentje is elismerte, hogy volt csúszás a kifizetésekben. A török klubbal kapcsolatos legfrissebb átigazolási hír, hogy távozott a volt barcelonai szélső, Isaac Cuenca, viszont sikerült visszahozni Kínából a korábbi közönségkedvencet, az argentin Pablo Martin Batallát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik