Brazília: Adriano-rajongók, figyelem! Valami készül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.15. 13:05
Adriano már három hete tréningezik a brazil élvonalbeli Atlético Paranaensével, a kedve nem ment el a munkától, és brazíliai beszámolók szerint esély van arra, hogy a 48-szoros brazil válogatott támadó jó másfél év után újra profi klubhoz szerződik.

A lazításra hajlamos, ám még mindig csak 31 éves játékos az elmúlt hetekben kondicionális edzéseken vett részt, majd bekapcsolódott a labdás edzésekbe is.az elmúlt hetekben kondicionális edzéseken vett részt, majd bekapcsolódott a labdás edzésekbe is.

A legutóbbi brazil bajnokságban a harmadik helyen záró Atlético PR január 29-én, a perui Sporting Cristal elleni Libertadores-kupa-selejtező keretében játssza idei első tétmérkőzését. Ha Adriano a napokban a várakozásoknak megfelelően aláírja szerződését, azon a meccsen debütálhat.

A támadó nyolc év alatt 77 gólt szerzett az olasz Serie A-ban (Internazionale, Fiorentina, Parma), de az utóbbi három évet gyakorlatilag a profi futballon kívül vesztegette el – összesen kilenc bajnokin lépett pályára az olasz Romában és a brazil Corinthiansban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik