Brazília: a Messihez hasonlított, 45 millió eurót érő Neymar járt a Realnál

Vágólapra másolva!
2011.06.07. 21:33
Címkék
A gyakorlatilag minden európai nagy csapattal legalább egyszer már hírbe hozott brazil Neymar a Primera Divisiónhoz áll most talán a legközelebb, a nagy tehetségnek tartott 19 éves támadóért az FC Barcelona és a Real Madrid fut versenyt. Utóbbi ebben a párharcban némi előnnyel bír azonban...

Mindenek előtt a menedzser személye lehet a kapocs, hiszen Wagner Ribeiro jó kapcsolatot ápol a madridiakkal, annak idején Robinhót is az ő közreműködésével sikerült megszerezniük és elsőként Európába csábítaniuk a Santostól 2005-ben. Továbbá Florentino Pérez madridi klubelnöknek ezen túlmenően is vannak szoros brazil „informátorai", az egyik éppen Ronaldo, aki jó véleményezést adott az újabb Santos-talentumról.

Ribeiro viszont tagadta, hogy bármiféle megegyezés, sőt, akárcsak megkeresés történt volna a Real Madrid részéről. Viszont fényezte védencét, ahogyan a csövön kifért...

„Neymar olyan, mint Messi. Hamarosan a világ legjobbja lesz, mert olyan játékos, aki senki máshoz nem hasonlítható. És még csak tizenkilenc éves, minden nagy klub őt figyeli..."

„Tavaly a Chelsea-nek volt egy harmincöt millió eurós ajánlata, de azt elutasították. Azóta az ára tovább nőtt, most nem kevesebbet ér, mint negyvenöt millió euró..."

„Kétezer-ötben eltöltött húsz napot Valdebebasban, a klubelnök már akkor le akarta őt szerződtetni..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik