nemzetisport.hu 2018.08.22 13:17 Frissítve: 2018.08.23 02:16

Bordeaux: Henry az edző, máris hozott egy furcsa döntést?

A Sky Sports értesülései szerint a Bordeaux labdarúgócsapatának vezetősége a hétfői kapcsolatfelvétel után kedden már meg is állapodott Thierry Henryval, aki már azt is tudja, kit szeretne segítőjeként megnyerni.

 

Hétfőn Arsene Wenger nyilatkozta, hogy Henry szívesen elvállalná a francia élvonalbeli klub irányítását, amely néhány nappal ezelőtt felfüggesztette Gustavo Poyet vezetőedzőt, miután a szakember összekülönbözött a vezetőséggel.

A Sky Sports most arról számolt be, hogy a Bordeaux-tól azóta már megkeresték Henryt, s tárgyalásba kezdtek a francia legenda képviselőjével – az egyesületnél nem titkoltan azt szeretnék, ha Thierry Henry venné át a gárda irányítását.

Úgy tűnik, eldőlt, Henry lesz a Bordeaux edzője (Fotó: AFP)

Az RMC Sport úgy értesült, Henry már azt is tudja, kit szeretne legelőször a klubhoz csábítani, ám az illetőnek nemcsak a személye a meglepő, hanem a munkaköre is.

Henry ugyanis volt arsenalos csapattársát Gilles Grimandit szeretné a Bordeaux-hoz hívni, mint első számú segítője, ám a korábbi középpályás munkaköre nem teljesen passzol: Grimandi jelenleg ugyan az Arsenalnál dolgozik, ám játékosfigyelőként, s nem az edzői stáb tagjaként.