Besiktas: itt a török szál vége? Elnöki cáfolat Dzsudzsák-ügyben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.14. 14:43
null
Az elnök szavai alapján Dzsudzsák nem öltözik Besiktas-mezbe (Fotó: AFP)
A Besiktas elnöke, Fikret Orman a nyilvánosság előtt cáfolta, hogy a Besiktas megszerzi a nyáron Ricardo Quaresmát és Dzsudzsák Balázst.

 

A gyakorlatilag a teljes török sajtó által idézett nyilatkozat szerint a fekete-fehérek nem igazolják át a klub korábbi játékosát, a jelenleg a Portót erősítő Quaresmát, és a Besiktas elnöke azt is cáfolta, hogy Dzsudzsák Balázs kivásárlására pénze lenne a klubnak. Fikret Orman szerint a klubnak meg kell felelnie a szigorú pénzügyi szabályozásoknak, s ezek nem teszik lehetővé, hogy megszerezzék a két játékost.

„Ezek az átigazolások nem lehetnek valósak, véleményem szerint ebben a formában nem felelnének meg a pénzügyi szabályoknak, ezért az sem számít, hogy mi lenne jó a feleknek” – mondta a klub első embere, amikor a portugálról kérdezték.

Amikor Dzsudzsákról faggatták, hozzátette: „A magyar játékos után is érdeklődtünk, de ez Quaresmához hasonlóan semmit sem jelent. A Besiktasnak megvannak a futballistái, ezek szerint tervezünk, a pénzügyi lehetőségeinknek megfelelően cselekszünk.”

A klubvezető hozzáfűzte, három labdarúgó szerződtetését tervezik még, akikkel 26-27 fős lehet a keret, ami elég lehet a szezonra.

A török sajtó tegnap még arról számolt be, hogy a Besiktas megegyezett Quaresmával, aki a korábbi megfogalmazás szerint egy plusz három éves szerződést ír alá, miközben a török klubvezetők Budapesten Dzsudzsákkal is tárgyaltak, és a Dinamo Moszkva játékosa megerősítette, hogy szinte biztosan nem hosszabbítja meg év végén lejáró szerződését jelenlegi klubjánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik