Belvárosi foci mozi Budapest szívében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.16. 20:12
Itt a nyár, vége a sulinak, sorra nyitnak a strandok, a kertkocsmák, de ami talán legtöbbünket izgat: elkezdődött a labdarúgó-világbajnokság. A hagyományoknál megmaradva, de még magasabb színvonalon, remek akciókkal és nyereményjátékokkal nyitja meg újra képzeletbeli kapuit Budapest szívében a Belvárosi foci mozi, ahol családok, baráti társaságok vagy akár szerelmespárok szurkolhatnak a világ legjobbjainak (x).

Az idén június 12. és július 13. között Brazília ad otthont a labdarúgó-világbajnokságnak, amelyen 32 ország válogatottja csap össze a trófeáért. Ezzel egy időben Sao Paulótól Tokióig százmilliók szegezik képernyőre tekintetüket otthon, kocsmákban, esetleg sörsátrakban, egyedül vagy társaságban, hogy drukkoljanak kedvenceiknek.

Hazánkban sincs ez másképp. A budapesti Szabadság tér ez alkalomból újra helyet ad a Belvárosi foci mozinak, ahol kulturáltan, jó hangulatban, mozivászon méretű óriáskivetítőről élvezheti bárki a meccseket, miközben remek társaság, különböző napi nyereményjátékok, italakciók és wifi várja az érdeklődőket.

Jöjjön el ön is, hozza el barátait, szerelmét, családját, de ha egyedül jön, akkor sem lesz magányos! A Belvárosi foci mozi a 21.00 órai meccsekkel bezáróan minden összecsapást élőben közvetít, az éjjeli mérkőzéseket pedig másnap 16.00 órától felvételről adja le a Szabadság téren. Érkezzen időben, hogy minél jobb helyről szurkolhasson kedvenceinek! A Belvárosi foci mozi számos kedvezménnyel és meglepetéssel készül. A napi nyereményekkel kapcsolatos információkat keresse a helyszínen, és kövesse a Facebookot! Ne maradjon le ön sem az idei nyár legnagyobb eseményéről!

További információ:

Facebook:http://www.facebook.com/belvarosisportmozi

Weboldal:http://focimozi.hu/

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik