Bayern-hatos, Di Natale-kapásgól - szombati videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.21. 10:46
Az angol Premier League-ben a nagyobb csapatok közül csak az Arsenal, valamint az Everton lépett pályára szombaton. Az észak-londoniak a Fulham elleni sikerükkel tovább küzdenek a Bajnokok Ligája-indulást érő első négy hely valamelyikének megszerzéséért, míg a liverpooliak kisebb meglepetésre kikaptak otthon a Sunderlandtől. A Bundesligában a Bayern München már-már szokásosnak mondható fölényes sikere mellett a Dortmund is győzelemmel hangolt a közelgő BL-elődöntőre. A Serie A-ban a Lazio továbbra sem találja régi formáját, ezúttal Udinében szenvedtek vereséget Hernanesék. Spanyolországban a vártnál nehezebben nyertek a nagycsapatok, a Barcelona csak 1–0-ra nyert a Levante, a Real Madrid pedig 3–1-re a Betis ellen. A Valencia hat perc alatt négy gólt lőve, 5–1-re múlta felül a Málagát. A labdarúgó NB I 24. fordulójában a Videoton simán megverte a Paksot, a Győr ellenben csak ikszre volt képes a Pápa otthonában.

A Premier League-ben az Arsenal Steve Sidwell kiállításának köszönhetően emberelőnybe került, majd egy szabadrúgás után szerezte meg a győztes gólt, Per Mertesacker vette be fejjel a Fulham kapuját. A Sunderland Paolo Di Canióval a kispadon ismét nyerni tudott, az ellenfél ezúttal az Everton volt.

FULHAM–ARSENAL 0–1



SUNDERLAND–EVERTON 1–0




FULHAM–ARSENAL 0–1


SUNDERLAND–EVERTON 1–0


A német Bundesliga 30. fordulójában a Bayern München ismét fölényes sikerrel jelezte, megérdemelt a bajnoki címe. A bajorok 6–1-re ütötték ki Huszti Szabolcs csapatát, a Hannovert. A tabellán második Borussia Dortmund a Mainzot múlta felül 2–0-ra. Marco Reus szemfüles gólt szerzett, míg Robert Lewandowski közelről talált be.


HANNOVER–BAYERN MÜNCHEN 1–6


DORTMUND–MAINZ 2–0



Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 33. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Lazio vesztét Antonio Di Natale okozta. Az olasz támadó kiváló kapáslövésből talált be a rómaiak kapujába.

UDINESE–LAZIO 1–0



Spanyolországban a Real Madrid remek kiugratások után szereztek két gólt, előbb Mesut Özil, majd Karim Benzema talált be egy-egy ütempasszt követően.

A végén ismét a német válogatott középpályása volt eredményes, ezúttal közelről, egy lövésbe csak beleérve. A jelenlegi listavezető Barcelona nehezebben hozta a Betis elleni találkozót. A katalánoknál David Villa büntetőt hibázott a meccs elején, s a győztes találatra egészen a 84. percig kellett várni, Cesc Fabregas lőtte ki a jobb alsót. A nap záró mérkőzésén a Málaga nagy vereségbe szaladt bele a Valencia otthonában. A „denevérek” hat perc alatt szereztek négy gólt, ami megpecsételte a BL-negyeddöntős sorsát.

REAL MADRID–BETIS 3–1



BARCELONA–LEVANTE 1–0


VALENCIA–MÁLAGA 5–1


A labdarúgó NB I-ben a Videoton Gyurcsó Ádám remek szabadrúgásaira építve nyert a Paks ellen. A válogatott középpályás előbb maga lőtt a kapuba, majd Caneira csúsztatta a kapuba labdáját. A listavezető Győr sorozatban második döntetlenjét érte el a bajnokságban, Trajkovics góljával még vezettek a kisalföldiek, de büntetőt hibáztak, végül a sok kimaradt helyzet megbosszúlta magát, és Griffiths révén egyenlített a Pápa.


VIDEOTON–PAKS 2–0


PÁPA–GYŐR 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik