Aranylabda: a zsebtolvaj Sevcsenko nem felejt, kapust díjazna

Vágólapra másolva!
2014.10.28. 10:26
null
(Fotó: Action Images)
Az idő múlásával semmit sem kopott Andrij Sevcsenkónak, az ukrán labdarúgó-válogatott aranylabdás gólrekorderének, a Dinamo Kijev, az AC Milan és a Chelsea korábbi csatárának „zsebes” képessége. 

A 2012-ben visszavonuló, azóta a politikai pályába és a félprofi golfba is belekóstoló Sevcsenko a BT Sport európai topligák mérkőzéseit elemző műsorának vendége volt. Az adás alatt szembesítették egy kevésbé reklámozott tehetségével.

Egy 2010-es videofelvételt játszottak be, amelyen a Dinamo Kijev játékosaként egy interjú közben elcseni az őt faggató riporter pénztárcáját – majd persze visszaadja azt.

„Ha Ukrajnában nősz fel, megtanulsz bizonyos dolgokat” – fűzte hozzá a néhány éves történethez Sevcsenko, aki 38 éves korában is profin bánik a zsebekkel, hiszen a mellette ülő műsorvezetőt is megfosztotta értékeitől, de csak ideiglenesen és ismételten a tréfa kedvéért – bár azt nem tudhatjuk, ez a rész mennyire volt megrendezett.

Azért nemcsak lopott pénztárcákról, hanem a labdarúgásról is szó esett a stúdióban. A gól nélküli döntetlennel végződő Mönchengladbach–Bayern München német bajnoki rangadóval kapcsolatban Sevcsenko elárulta, ő nem Cristiano Ronaldónak vagy Lionel Messinek, hanem az egész évben kimagasló teljesítményt nyújtó, júliusban világbajnoki címet nyerő Manuel Neuernek adná az Aranylabdát. „Lenyűgöző, elképesztő” – mondta a Bayern München játékosáról az ukrán.

Manuel Neuer védései a Mönchengladbach ellen

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik