Felkészülés: tömegverekedés robbant ki Messiék meccsén – videó

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.02.02. 12:48
Indulatoktól sem volt mentes a találkozó (Fotó: AFP)
Indulatoktól sem volt mentes az Al-Naszr–Inter Miami (6–0) felkészülési mérkőzés, az első félidőben egymásnak estek a játékosok – rossz értelemben véve is.

Mint arról már hírt adtunk, Cristiano Ronaldo klubja, a szaúdi Al-Naszr felkészülési mérkőzésen 6–0-ra kiütötte Lionel Messi csapatát, az Inter Miamit. Cristiano Ronaldo izomproblémák miatt nem lépett pályára a meccsen, és Messi is csak csereként állt be a hajrában, vagyis nem jött össze a várva várt „utolsó tánc” a két korszakos zseni között. A találkozó azonban így sem volt unalmas, mi több, órákkal a lefújás után is volt miről beszélni. Anderson Talisca, az Al-Naszr brazil légiósa háromszor volt eredményes, és a nézők nem maradtak híján feszült jeleneteknek sem. Történt ugyanis, hogy 3–0-s szaúdi vezetésnél tömegverekedés robbant ki a pályán, mivel egy rosszul sikerült belépő után egymásnak estek a játékosok.

A korábban az FC Barcelonában szereplő, de ma már a Miamit erősítő Sergio Busquets állítólag arcon ütötte ellenfelét, a dühöngő Luis Suárezt pedig úgy kellett visszafognia a többieknek. Végül nagy nehézségek árán sikerült ismét rendet teremteni a pályán.

A meccs hőse, Anderson Talisca nem feledkezett meg a lelátón helyet foglaló Cristiano Ronaldóról. A brazil támadó a portugál jellegzetes gólörömével ünnepelte meg az egyik találatát.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik