Inter Miami–Al-Naszr: megvan, mikor csap össze Messi és Ronaldo

Vágólapra másolva!
2023.12.12. 11:50
Ahogy arról korábban beszámoltunk, az amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami felkészülési mérkőzésen csap össze a szaúdi Al-Naszrral. Könnyen lehet, hogy ezen a meccsen láthatjuk utoljára egymás ellen Cristiano Ronaldót és Lionel Messit. Most a floridai csapat bejelentette a találkozó időpontját.

A téli felkészülési tornán három klub vesz részt. Az amerikai Inter Miami két szaúdi gárdával, az Al-Hilallal és az Al-Naszrral találkozik. Előbbivel január 29-én, míg utóbbival február elsején mérkőzik meg. Utóbbi meccsen – könnyen lehet, hogy utoljára – egymás ellen lép pályára Cristiano Ronaldo és Lionel Messi.

A két legendás labdarúgó csapataikkal eddig 35-ször futballoztak egymás ellen. A mérleg Messi felé billen 16 győzelemmel, míg a portugál tízszer nyert Messi ellen kilenc döntetlen mellett. Ha nem a csapatok teljesítményét nézzük, hanem a játékosokat, akkor is az argentin áll jobban. Messinek 21 gólja és 12 gólpassza van ezen mérkőzéseken, míg Ronaldo 20 találatnál és egy gólpassznál jár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik