Minifutball: a magyar csapat bejutott a nyolc közé a vb-n

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.01. 21:35
null
Fotó: Országos Minifutball-szövetség
A magyar minifuball-válogatott 3–0-ra legyőzte Egyiptomot az arab emírségekbeli Ras al-Haimahban zajló világbajnokság nyolcaddöntőjében. Nagy Lajos csapata a negyeddöntőben Szlovákiával találkozik – számolt be róla a Országos Minifutball-szövetség (OMSZ).

A szerdai negyeddöntőben Egyiptom volt a magyar csapat ellenfele, amely az Európa-bajnoki címvédő Azerbajdzsán mögött másodikként végzett a csoportjában, így előzetesen nem lehetett könnyű meccsre számítani.

A 9. percben megszerezte a vezetést a magyar csapat, Nádasi lövése még kijött a kapusról, de a kipattanót Dunai közvetlen közelről a kapuba pofozta (1–0).

A 15. percben már kétgólos volt a magyar előny, ismét Dunai lőtt szép gólt (2–0). Egyiptom semmi veszélyt nem jelentett a magyar kapura, kiválóan játszott a magyar együttes. A 25. percben még Tajtinak kellett egy nagy bravúrt bemutatnia egy ziccernél, de újabb gól nem esett, így 2–0-s magyar előnnyel mentek a csapatok a szünetre.

A 49. percben a gyors magyar kontra végén még Egyiptom lőtt egy öngólt Gamal révén, kialakítva a 3–0-s végeredményt.

Nagy Lajos csapata továbbra is hibátlanul menetel a világbajnokságon, csütörtökön a negyeddöntőben Szlovákia lesz az ellenfél magyar idő szerint 19.30-kor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik