Felkészülés: a meccs előtt váltott helyszínt, zárt kapuk mögött fogadja a szerbeket Belgium

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.15. 10:30
null
A mérkőzés napján módosult a Belgium–Szerbia felkészülési mérkőzés helyszíne, Romelu Lukakuék Brüsszel helyett Leuvenben lépnek pályára (Fotó: Getty Images)
Miután mindkét fél, a magyar válogatottal azonos selejtezőcsoportban szereplő Szerbia és az F jelű ötösben érdekelt Belgium is szabadnapos, a két csapat november 15-én felkészülési mérkőzést játszik egymással. A házigazda belgák kedden késő este közölték, hogy a találkozót nem nézők előtt és nem Brüsszelben, hanem zárt kapuk mögött, Leuvenben rendezik.

 

A belga labdarúgó-válogatott hét forduló után öt győzelemmel és két döntetlennel vezeti az F-csoportot, s már biztosította részvételét a 2024-es németországi Európa-bajnokságon, ahogy az őt üldöző második helyezett Ausztria is. A belgák a szabadnapjukat kihasználva a G-csoportban a magyar válogatottat üldöző, Bulgária elleni hazai mérkőzésére készülő Szerbiával vívnak felkészülési mérkőzést.

A belga nemzeti csapat közösségi felületein a mérkőzést megelőző napon, kedden késő este közölte, hogy az időjárás és a pálya állapota miatt a brüsszeli I. Baldvin Király Stadion helyett a leuveni Den Dreef Stadionban rendezik a mérkőzést zárt kapuk mögött, a jegyvásárlók pedig a következő 30 napon belül automatikusan visszakapják pénzüket.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
20.45:
Belgium–Szerbia (Tv: Spíler1)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik