Videó: Messi remek gesztussal igazolta emberi nagyságát

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.20. 13:56
null
Lionel Messi az Inter Miami korábbi csapatkapitányával, DeAndre Yedlinnel közösen emelte magasba a Ligák Kupája-trófeát (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, az Inter Miami tizenegyespárbajban győzött a Nashville SC vendégeként az egyesült államokbeli és mexikói csapatokat tömörítő Ligák Kupája döntőjében, amely után a floridaiak hétszeres aranylabdás világklasszisa, Lionel Messi emberi nagyságáról is tanúbizonyságot tett.

 

Mint ismert, Lionel Messi nem csak az Inter Miami „egyszerű” labdarúgója, azonnal a vezére lett, David Beckhamék pedig az amerikai válogatott hátvédet, DeAndre Yedlint „lecserélve” az argentint tették meg a floridai csapat kapitányának.

A nashville-i finálé után a hétszeres aranylabdás nagyszerű gesztust tett Yedlinnek, hiszen az amerikai szabadkozása ellenére is ráadta a csapatkapitányi karszalagot, a kupát pedig a védő vitte a társakhoz, de már Messivel közösen emelte a magasba.

@mls A whole new level of respect between veteran teammates #messi #intermiami #respect #mls #leaguescup original sound - Major League Soccer



LIGÁK KUPÁJA
DÖNTŐ

Nashville SC–Inter Miami 1–1 – tizenegyesekkel: 9–10

A HARMADIK HELYÉRT
Philadelphia Union–Monterrey 3–0
Philadelphia Union: Gazdag Dániel kezdő volt, a 90. percben cserélték le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik