Szaúd-Arábia: Ronaldo duplázott, Mané gólja után majdnem verekedett – videó

Vágólapra másolva!
2023.08.29. 22:09
null
Cristiano Ronaldo két gólig, egy gólpasszig, egy érvénytelenített találatig és egy kapufáig jutott (Fotó: AlNassr FC/Twitter)
Sztárjai vezérletével aratott könnyed győzelmet a szaúdi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában az Al-Naszr, amely Cristiano Ronaldo két értékesített tizenegyesével és Sadio Mané találatával 3–0-ra győzött az Al-Sabab ellen, míg az Al-Ahli emberelőnyét kihasználva, Rijad Mahrez és Franck Kessié góljával múlta felül az Al-Tait.

 

Az Al-Naszr ötszörös aranylabdás portugál sztárja, Cristiano Ronaldo előbb a 13., majd a 38. percben értékesített egy-egy büntetőt (VIDEÓ ITT ÉS ITT), a 19. percben viszont szabálytalanság miatt érvénytelenítették az újabb találatát. A szünet előtt Ronaldo passzából Sadio Mané is eredményes volt (VIDEÓ ITT), de a szenegáli támadó a 3–0-s előny tudatában sem mehetett nyugodtan az öltözőbe, ugyanis a félidő előtt majdnem összeverekedett Iago Santosszal.

CRISTIANO RONALDO GÓLPASSZT ADOTT SADIO MANÉNAK

MANÉ MAJDNEM ÖSSZEVEREKEDETT IAGO SANTOSSZAL



Az Al-Naszr a második félidőben növelhette volna előnyét, de a harmadik büntetőjét kihagyta Abdulrahman Gharib (VIDEÓ ITT). A 4–0-s hazai sikert eredményező végeredményt az Al-Sabab argentin válogatott középpályásának, Éver Banegának a kiállítása és Ronaldo kapufája után Szultan Al-Gannam állította be (VIDEÓ ITT).

A játéknap másik meccsén az Édouard Mendyvel, Merih Demirallal, Roger Ibanezzel, Franck Kessiével, Rijad Mahrezzel, Allan Saint-Maximinnel és Roberto Firminóval felálló Al-Ahli Alfa Semedo első félidős kiállítása után a korábbi Manchester City-szélső góljával szerzett vezetést a 38. percben (VIDEÓ ITT), majd szűk egy óra játék után Mahrez passzából Kessié szép átlövésgóllal alakította ki a 2–0-s végeredményt (VIDEÓ ITT).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik