Minifoci: nyolc csapat küzd meg a Magyar Kupáért

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2023.07.15. 22:53
null
Vasárnap este kiderül, melyik klub lesz a győztes, és viheti haza a Minifoci Magyar Kupa trófeáját (FOTÓ: MINIFOCI.HU)
Csepelen rendezik meg vasárnap a Tippmix Minifoci Magyar Kupa nagydöntőjét, a belépés a rendezvényre ingyenes.

 

NÉGY SELEJTEZŐBŐL nyolc csapat jutott be a Tippmix Minifoci Magyar Kupa döntőjébe, amelyet Csepelen rendeznek meg. Az első mérkőzés vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődik, méghozzá igazi rangadóval, ugyanis a Szilasi és Barátai és az SZPCDSE-ECECE feszül egymásnak. Mindkét csapatban több magyar válogatott játékos is szerepel. A csoportmeccsek 16.40-kor zárulnak, ekkor a H.O.P.E. és az Airnergy FC találkozik. Ez követően jön az elődöntő, amelyben a két csoport első két helyezettje találkozik, innentől pedig már csak két mérkőzés lesz hátra: az elődöntő győztesei a döntőben, a vesztesek a bronzmérkőzésen csapnak össze. A fináléra nem sokkal 19 óra után kerül sor. A tét hatalmas, a győztes csapat ugyanis indulási jogot szerez a szeptemberi bulgáriai EMF Eurokupára, és a magyar bajnoki címért is harcba szállhat.

Fontos kiemelni, hogy egész napos családi programról van szó, ahová a kisgyermekeket is várják, nekik is számos lehetőség nyílik a kikapcsolódásra. A helyszín a Csepel Hungary Club 94 SE pályája (1213 Budapest, Szentmiklósi út 1.), az eseményre a belépés ingyenes. Akik nem tudnak ott lenni, azoknak sem kell bánkódniuk, ugyanis az Origo élőben közvetíti a Magyar Kupa küzdelmeit.

„Messze túlteljesítette terveinket a Tippmix Magyar Kupa, amelynek állomásait igyekeztünk úgy összerakni, hogy mindenkinek elérhető legyen – mondta Pinkóczi Tibor, az Országos Minifutball-szövetség alelnöke.  – A kupadöntőbe nyolc remek csapat jutott, izgalmakban nem lesz hiány. A négy állomás, plusz az MK döntője tartogat annyi mérkőzést legjobbjainknak, hogy stabil alapot szerezzenek az előttük álló célok eléréséhez. Szeptemberben Bajnokok Ligája Nagyváradon, október végén világbajnokság lesz az Arab Emírségekben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik