Labdarúgás: Gerrard és Brozovic is a szaúdi ligában folytatja – hivatalos

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.03. 18:48
null
Steven Gerrard az Al-Ettifaqnál próbál szerencsét (Fotó: Getty Images)
A szaúd-arábiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban érdekelt Al-Ettifak a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be új vezetőedzője, Steven Gerrard érkezését. Mindeközben az is hivatalossá vált, hogy az Inter horvát válogatott középpályása, Marcelo Brozovic az Al-Naszrban folytatja pályafutását.

A mai nap folyamán már beszámoltunk arról, hogy a liverpooli legenda első körben elutasította a szaúdi ajánlatot, de most megegyeztek a felek és a szakember rengeteg pénzt kap, hogy szupersztárokból álló csapatot építsen.

A Daily Mail szerint Gerrardot a következő napokban európai éljátékosok is követhetik a csapathoz, ugyanis a klubvezetőség jelentős összegeket költ csapatépítésre, hogy minél hamarabb trófeákat nyerjen.

Mindeközben a Cristiano Ronaldót is foglalkoztató Al-Naszr bejelentette Marcelo Brozovic érkezését. A vb-ezüstérmes középpályás szerződtetése néhány nappal ezelőtt látszólag kútba esett, de azóta megszületett az egyezség, s a horvát labdarúgó hároméves kontraktust írt alá a rijádi csapatnál.

 

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik