Videó: elszabadultak az indulatok, az Atleti és a Bayern volt játékosát is kiállították

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.09. 11:01
null
Douglas Costa teljesen elvesztette a fejét a Galaxy houstoni meccsén (Fotó: Getty Images)
Elszabadultak az indulatok az észak-amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (MLS) magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezett Houston Dynamo–Los Angeles Galaxy meccsén.

A házigazda Dynamo Héctor Herrera 35. percben szerzett góljával került előnybe, majd a második félidőben a korábbi Juventus-labdarúgó, Martín Cáceres kiállítása után emberelőnyben Amine Bassi értékesített büntetőjével és akcióból szerzett góljával növelte a különbséget a vendéglátó.

Megjegyezzük, Cáceres azért kapta meg második sárga lapját, mert a játékvezető egy lehetséges büntetőt nézett vissza a videobírón keresztül, amikor a labdarúgó a játékvezetőnél tiltakozott és megveregette Alex Chilowicz oldalát.

Úgy tűnt, a mérkőzés hajrája nyugodt mederben zajlik, de előbb a 95. percben Herrera csúnyán felrúgta honfitársát, Javier „Chicharito” Hernándezt, amiért megkapta második sárga lapját.



Itt még mindig nem ért véget a mérkőzés, ugyanis a 97. percben egy bedobásnál a Bayern München korábbi játékosa, Douglas Costa is elvesztette a fejét és nemes egyszerűséggel torkánál fogva földhöz vágta Brooklyn Rainest, amely után végképp elszabadultak az indulatok. A 32 éves brazilt egyből piros lappal kiállították.



A végjátékban már nem változott az állás, a Houston 3–0-ra nyert, megszerezve harmadik győzelmét három vereség mellett, míg a Galaxy első sikere hat meccs után is várat magára (három döntetlen, három vereség).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik