Női foci: aggódnak az angolok – súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a válogatott sztárja

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.04.20. 11:22
Az angol női labdarúgó-válogatott vezére és csapatkapitánya, Leah Williamson súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett klubcsapata, az Arsenal színeiben a Manchester United elleni rangadón – hívta fel a figyelmet a Givemesport.

 

Leah Williamson bő tíz perc elteltével lépett rosszul, hosszas ápolása után le kellett cserélni, majd mankóval hagyta el a stadiont.

 

Egy sérülés sohasem sem jön jókor, pláne akkor, amikor hamarosan, egészen pontosan 93 nap múlva világbajnokságot rendeznek. A 26 éves játékos meghatározó tagja az angol válogatottnak, s amennyiben beigazolódik a keresztszalag-szakadás gyanúja, úgy biztosan lemarad a tornáról.

Anglia Európa-bajnoki címvédőként és Interkontinentális Szuperkupa-győztesként vesz részt a vb-n, a csoportjában sorrendben Haiti, Dánia és Kína lesz az ellenfele.

Az éllovas Manchester United egyébként 1–0-ra legyőzte odahaza az Arsenalt, de még mindig nagyon szoros a bajnoki címért folytatott küzdelem.

A Szuperliga állása: 1. Manchester United (18 meccsen) 44 pont, 2. Chelsea (16) 40, 3. Arsenal (17) 38, 4. Manchester City (17) 38

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik