Videó: Mané hazatért, hiába az eső és a sár, beállt játszani

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.17. 09:48
A Liverpool FC szenegáli támadója, Sadio Mané visszatért szülőfalujába, Bambaliba, ahol az esővel és a sárral nem foglalkozva pályára lépett a csütörtökön rendezett gálamérkőzésen.

Sadio Mané a hivatalos Twitter-oldalán azt írta, visszatért oda, ahol minden elkezdődött, Bambali focipályájára, s egy, a gálameccsen készített videót is megosztott:Sadio Mané a hivatalos Twitter-oldalán azt írta, visszatért oda, ahol minden elkezdődött, Bambali focipályájára, s egy, a gálameccsen készített videót is megosztott:

 

A játékosról köztudott, hogy nem felejtette el, honnan indult, az elmúlt néhány évben rengeteget segített a szülővárosában élőknek, többek között kórházat és iskolát is építtetett Bambaliban.

Mostanában a nemzetközi sajtó már-már tényként kezeli, hogy Mané távozni szeretne a Liverpoolból, s arról is beszámoltunk már, hogy a Bayern München jár a legközelebb a szerződtetéséhez. Az egyelőre nem derült ki, hol folytatja pályafutását a játékos. A 30 éves támadó a legutóbbi hat év jelentős részében meghatározó tagja volt a Liverpoolnak, 269 tétmeccsen 120 gólig és 48 gólpasszig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik