Árpád-kupa: idén Clevelandben lesz a torna, amely 23. a sorban

Vágólapra másolva!
2019.08.27. 18:54
null
Az idei Árpád-kupa plakátja (Fotó: bocskairadio.org)
Az észak-amerikai és meghívott anyaországi magyar öregfiúkcsapatok hagyományos tornáját, az Árpád-kupát az idén Clevelandben rendezik meg az előttünk álló hétvégén. A 23. Árpád-kupára nyolc magyar csapat jelezte részvételi szándékát.

 

Augusztus 30–31-én pénteken és szombaton rendezik meg a 23. Árpád-kupát, az észak-amerikai és meghívott anyaországi magyar öregfiúkcsapatok hagyományos labdarúgótornáját, amelynek helyszíne – a kupa története során először – Cleveland lesz.

Az esemény Facebook-oldala szerint eddig nyolc csapat erősítette meg a részvételét, a Lenau Parkban megrendezésre kerülő tornán, s további két csapattól várnak visszajelzést.

A kétnapos tornát követően szeptember 1-én gálavacsorát tartanak, amelyen a San Franciscó-i, torontói, chicagói, New York-i, clevelandi, valamint szekszárdi és egri csapatok tagjaival – tájékoztatta az NSO-t Csibi Lóránd főszervező.

Az idei esemény díszvendégei dr. John P. Gyékényes, az Ohiói Labdarúgó-szövetség 27 éve hivatalban lévő elnöke, Meskó Zoltán korábbi NFL-játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik