Afrika-kupa: riadalom az edzésen, összeesett az egyik nigériai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.21. 22:09
Összeesett a nigériai labdarúgó-válogatott pénteki, alexandriai edzésén Samuel Kalu, a Girondins Bordeaux huszonegy esztendős szélsője – számoltak be a hírről afrikai források.

A fiatal támadó a nigériai válogatott utolsó edzésén lett rosszul a Burundi elleni Afrikai Nemzetek Kupája-mérkőzés előtt. Egyes hírek szerint szívinfarktust kapott, de a valószínűbb, hogy a 35-38 fokos hőségben kiszáradt.

A futballistát azonnal kórházba szállították, állapotát azóta stabilizálták – ezt Ademola Olajire, a nigériai válogatott szóvivője megerősítette, hozzátéve, hogy az orvosok arra utasították Kalut, fogyasszon elegendő mennyiségű folyadékot.

A nigériaiak szombaton Burundi ellen kezdik meg szereplésüket az Afrikai Nemzetek Kupáján. Gernot Rohr szövetségi kapitány helyzetét a nagy riadalom után az sem könnyíti meg, hogy a keretből az utóbbi időben több játékos is influenzás megbetegedéssel bajlódott.

#AFCON2019 on Twitter

Nigerian attacker Samuel Kalu has suffered a heart attack in the final training session before the AFCON opener against Burundi tomorrow. He has been rushed to the hospital afterwards. Wishing him a speedy recovery #AFCON2019



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik