Videó: csukafejes a 96. percben, a kapus szerzett győztes gólt

Vágólapra másolva!
2018.03.11. 10:13
A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Gyurcsó Ádámot végig a soraiban tudó Hajduk Split 3–2-re legyőzte Istra 1961-et. A győztes gól a 96. percben született: a hazaiak előrehúzódó kapusa, Karlo Letica remek mozdulattal vette be az ellenfél kapuját.

A Real Madrid által is csábított – a Marca szerint a madridiak már fel is vették a kapcsolatot a horvát klubbal, illetve a 21 éves kapus ügynökével – Karlo Letica a ráadás ráadásában ment előre, majd egy szép fejessel bevette az Istra kapuját, megszerezve ezzel a csapatának a három pontot. A Real Madrid által is csábított – a Marca szerint a madridiak már fel is vették a kapcsolatot a horvát klubbal, illetve a 21 éves kapus ügynökével – Karlo Letica a ráadás ráadásában ment előre, majd egy szép fejessel bevette az Istra kapuját, megszerezve ezzel a csapatának a három pontot.

Gyurcsó Ádám és Futács Márkó horvát U21-es válogatott klubtársa ebben a szezonban kilenc bajnokin védett, ezekből haton nem kapott gólt.

Letica gólja

A mérkőzés első gólját Gyurcsó Ádám szerezte:

HORVÁTORSZÁG, 1. HNL
25. FORDULÓ
Hajduk Split–Istra 1961 3–2
(Gyurcsó 15., A. Said 71., Latica 96., ill. Matas 27., Matei 53.)
Hajduk Split:Gyurcsó Ádámvégig a pályán volt, és gólt szerzett, a sérülése után lábadozó Futács Márkónem kapott helyet a keretben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik