Válogatott: Gulácsi a legjobb, gyengélkedő támadók – értékelés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.07. 12:33
Mint arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 0–0-s döntetlent játszott Feröeren az első világbajnoki selejtezőjén. Olvasóink szerint Gulácsi Péter volt a mérkőzés legjobbja, de ő is csak 6.63-as átlagosztályzatot kapott.

SZAVAZÁS

Osztályozza a mieink Feröeren nyújtott teljesítményét!

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Jól jellemzi a közhangulatot a kellemetlen botlást követően, hogy rajta kívül egyedül Nagy Ádám jutott ötös átlag fölé (5.06), és igazából megközelítenie is csak Guzmics Richárdnak (4.83) sikerült rajtuk kívül.

A másik végletet a támadók jelentették: a korán megsérülő Priskin Tamás és a helyére beálló Szalai Ádám esetében jött ki a legalacsonyabb átlag, de Dzsudzsák Balázs és Németh Krisztián teljesítményével is elégedetlenek voltak olvasóink.

EMLÉKEZTETŐÜL
VB 2018
SELEJTEZŐ, EURÓPAI ZÓNA
B-CSOPORT, 1. FORDULÓ
FERÖER–MAGYARORSZÁG 0–0

Tórshavn. Vezette: Slavko Vincic (szlovén)
FERÖER: Nielsen – Hansen, Gregersen, Nattestad, V. Davidsen – Vatnhamar, Benjaminsen, Hansson (Vatnsdal, 92.), R. Joensen – Hendriksson, Edmundsson. Szövetségi kapitány: Lars Olsen
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Nagy Á. – Németh K. (Nikolics, 70.), Kleinheisler (Stieber, 80.), Elek Á., Dzsudzsák – Priskin (Szalai Á., 27.). Szövetségi kapitány: Bernd Storck

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik