Brüsszeli robbantások: Nem lesz elég rendőr, hogy meccs legyen – Köteles

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.23. 11:29
Köteles László, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Jupiler League) szereplő Genk kapusa szerint nem valószínű, hogy a rájátszás a tervezett időpontban elkezdődik, mert a brüsszeli robbantások után nem lesz elég rendőr a mérkőzések biztosítására.

„Nálunk minden rendben, csak sokkolva vagyunk – mondta a Nemzeti Sport érdeklődésére Köteles László. – Hosszú hétvégénk volt, néhány csapattársam elutazott és kedden Zaventembe érkezett vissza. Hála Istennek, egyikük sem volt a reptéren a robbantáskor.”Köteles László. – Hosszú hétvégénk volt, néhány csapattársam elutazott és kedden Zaventembe érkezett vissza. Hála Istennek, egyikük sem volt a reptéren a robbantáskor.”

A belga bajnokság felsőházi rájátszása jövő héten, április 1-jén kezdődik. Kötelesék két nappal később lépnének pályára, de elképzelhető, hogy halasztás lesz.

„Ha érvényben marad a jelenlegi rendőri készültség, nem tartom valószínűnek a rájátszás elkezdését a tervezett időpontban, mert ez esetben nem lesz elég rendőr a mérkőzések biztosításához. A rájátszás első fordulójában mi éppen Brüsszelben, az Anderlechttel játszanánk. A jelenlegi viszonyokra tekintettel szerintem indokolt a feltételes mód használata.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik