Legia: „Szerintem Niko marad, de mindig lehet meglepetés”

Vágólapra másolva!
2016.02.25. 12:24
Boguslaw Lesnodorski, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa elnöke szerint Nikolics Nemanja marad a klubnál.

Mint ismert, a gólokat üzemi mennyiségben termelő magyar támadóra a kínai Sanghaj SIPG vette ki a hálóját, és a hírek szerint 10 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni a helyi átigazolási piac pénteki zárása előtt, de a Legia elnöke szerint Nikolics marad a csapatnál.

„Véleményem szerint Niko marad a Legiánál és ennek nagyon örülök. Ugyanakkor mindig lehet olyan helyzet, ami meglep minket” – mondta a klubelnök.a kínai Sanghaj SIPG vette ki a hálóját, és a hírek szerint 10 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni a helyi átigazolási piac pénteki zárása előtt, de a Legia elnöke szerint Nikolics marad a csapatnál.

„Véleményem szerint Niko marad a Legiánál és ennek nagyon örülök. Ugyanakkor mindig lehet olyan helyzet, ami meglep minket” – mondta a klubelnök.

Délután a klub közleményt jelentetett meg honlapján, idézve Lesnodorski elnököt, aki jelezte: le van zárva az ügy, Nikolics a Legiáé marad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik