Legia: már tízmillió eurónál tart a kínai Nikolics-licit?!

Vágólapra másolva!
2016.02.17. 14:09
null
Közeleg a búcsúcsók pillanata? (Fotó: legia.com)
Olasz médiaértesülés szerint a Sanghaj SIPG 10 millió eurót kínál a Legia Warszawa magyar válogatott labdarúgójáért, Nikolics Nemanjáért.

Az itasportpress.it exkluzívként hirdetett információja szerint a kínaiak „megaajánlattal” jelentkeztek, és az ottani átigazolási határidőig, február 26-ig még van idejük nyélbe ütni az üzletet.

Lengyel lapok internetes kiadásai is átvették az információt, hozzátéve, hogy Nikolics távozása érzékenyen érintené a bajnoki címre törő varsói csapatot.

A tavalyi kínai bajnokságban ezüstérmet szerző Sanghaj SIPG-nek két légiós támadója is van: a ghánai Asamoah Gyan és a brazil Elkeson – az utóbbit nemrégiben szerződtették 18.5 millió euróért.

Kedden beszámoltunk róla, hogy a Przeglad Sportowy lengyel sportlap címlapon hozta: Nikolicsért hétmillió dollárt (kb. 6.25 millió euró) ajánlottak Kínából. Korábban annyit már megszellőztettek, hogy a transzfer megdöntheti az eddigi lengyel csúcsot: a török Trabzonspor 2011-ben 5.25 millió euróért szerezte meg Adrian Mierzejewskit a Polonia Warszawától.

A magyar válogatott támadó a Nemzeti Sportnak a napokban elmondta: „Januárban egy megkeresésre már nemet mondtam, mi több, akkor jeleztem is a varsói vezetőknek, hogy a nyárig mindenképpen a Legiában szeretnék játszani. Bajnok, kupagyőztes és gólkirály akarok lenni! Szóval ha rajtam múlik, maradok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik