Edzősors: szövettanra vár a kórházból kiengedett Verebes

Vágólapra másolva!
2016.01.13. 14:34
Múlt héten még a kórházból nyilatkozott a Nemzeti Sportnak Verebes József, alapos kivizsgálást követően hétfőn már otthonába bocsátották a mesteredzőt. A Győri ETO korábbi szakmai igazgatója decemberben rengeteget fogyott, ám az orvosok nem tudták, mi a baja. A legújabb hírek szerint a tréner még a szövettani eredményre vár, azonban kezelőorvosa szerint valószínűsíthető, hogy nincs rosszindulatú daganata.

Hétfőn engedték haza a Mágust, aki felesége szerint nincsen jól. „Egyelőre sajnos nem sikerült híznia, de most már elkezdődik a kezelése, az orvosok megmondják, mire lesz szükség a gyógyuláshoz” – mondta a Blikknek Verebes neje.

„Klinikai és egyéb vizsgálatok alapján nagy valószínűséggel nincs szó rossz­indulatú daganatról, de ezt egyértelműen csak a szövettani vizsgálat eredménye tudja alátámasztani. Negatív szövettani eredmény esetén a javulás fázisába kerülhet, bízunk benne, megfelelő kezeléssel, az orvosi előírások pontos betartásával hamarosan sikerül Verebes Józsefnek meggyógyulnia” – nyilatkozott dr. Szilágyi György.

Verebes Józsefet hazaengedték a kórházból (Fotó: Blikk)
Verebes Józsefet hazaengedték a kórházból (Fotó: Blikk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik