UEFA Futsal Cup: ezúttal nem jött a dráma – kikaptak Dróthék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.29. 19:13
A sportág Bajnokok Ligájának számító UEFA Futsal Cup csoportselejtezőjének (main round) első mérkőzésén a Rába ETO 4–3-as vereséget szenvedett a fehérorosz Lidszelmas Lidától.

A 6. percben a Győr szerezte meg a vezetést, Amrani Rahmuni lőtte ki a bal alsó sarkot (1–0). Tizenegy másodperccel később Dmitro Ivanov egyenlített, és nem sokkal ezután ugyanő megszerezte a vezetést a Lidának (1–2).Amrani Rahmuni lőtte ki a bal alsó sarkot (1–0). Tizenegy másodperccel később Dmitro Ivanov egyenlített, és nem sokkal ezután ugyanő megszerezte a vezetést a Lidának (1–2).

A szünetig az eredmény nem változott, a második félidőben azonban három perc után Dróth Zoltán passzát követően Juanra egyenlített (2–2). Fél óra elteltével ismét megszerezték a vezetést a vendégek, Alekszej Csehovszkij látványos, sarkazós góljával (2–3).

Erre is volt még válasza a győrieknek, a 36. percben Dróth egyenlített (3–3). Két perc elteltével azonban ismét betalált a Lidszelmas Lida, Ivanov után Csehovszkij is duplázott (3–4).

A magyar csapat rögtön öt a négy elleni, vészkapus játékra váltott, ám ez most nem hozott eredményt úgy, mint a románok elleni Európa-bajnoki selejtezőn egy hete.

A csoport másik mérkőzésén az angol Baku United 5–4-es vereséget szenvedett a horvát Nacional Zagrebtől. Folytatás szerdán, akkor a Rába-parti csapat utóbbi együttessel vív meg 17.45-től.

UEFA FUTSAL CUP
CSOPORTSELEJTEZŐK (GYŐR), 1. FORDULÓ
Baku United (angol)–Nacional Zagreb (horvát) 4–5
Rába ETO–Lidszelmas Lida (fehérorosz) 3–4

TOVÁBBI PROGRAM
SZERDA
15.30:
Lidszelmas Lida (fehérorosz)–Baku United (angol)
17.45: Rába ETO–Nacional Zagreb (horvát)

PÉNTEK
16.30:
Nacional Zagreb (horvát)–Lidszelmas Lida (fehérorosz)
19.00: Baku United (angol)–Rába ETO

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik