Barca: Messi döntött! Ez a 10 játékos hordhatja új „fegyverét”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.26. 11:46
Rendhagyó kampányt indított Lionel Messi és a Barcelona ászának szponzora, az Adidas. Tíz kiválasztott futballista Messi legújabb futballcipőjében, a Messi15.1 stoplisban léphet a labdarúgás egyik legnagyobb alakjának nyomdokaiba.

A kampányhoz készített rövidfilm szerint Messi választotta ki azt a tíz – karrierje sorsdöntő szezonjához érkező – fiatal és tehetséges futballistát, akik történetét a jövőben közelebbről is figyelemmel követhetjük.

A következő fontos lépéseket a példakép egyedi cipőjében tehetik meg, fejlődésükről és történetükről saját maguk számolnak be, saját maguk által rögzített, inspiráló történetek segítségével.

A tíz kiválasztott labdarúgó: Robert Kenedy (Chelsea/Brazília), Maxwell Cornet (Lyon/Franciaország), Jeremie Boga (Rennes [kölcsönben a Chelsea-től]/Franciaország), Accursio Bentivegna (Como [kölcsönben a Palermótól]/Olaszország), James Wilson (Manchester United/Anglia), Timo Werner (Stuttgart/Németország), Alekszej Mirancsuk (Lokomotiv Moszkva/Oroszország), Gyasi Zardes (LA Galaxy/Egyesült Államok), Marcos Lopes (AS Monaco/Portugália, Khiry Shelton (New York City/Egyesült Államok).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik