Franciaország: a nézőtérről hívtak játékvezetőt a meccshez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.10. 17:43
Egészen példátlanul kezdődött a szezon a francia harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban. A Colmar–Chambly találkozó 22. percében megsérült a játékvezető, Dimitri Kristo, aki a továbbiakban már nem tudta ellátni a feladatát. A mérkőzésen nem volt negyedik játékvezető, így egy darabig fennállt a veszély, hogy nem játsszák végig a meccset.

Kristo sérülése után a játékot tíz percre felfüggesztették, hogy megoldást találjanak a kialakult szituációra. Végső kétségbeesésükben a Colmar vezetői a stadion hangosbeszélőjén keresztül megkérdezték a szurkolókat, hogy akad-e köztük játékvezető.

A felhívást meghallotta egy férfi, aki az egyik helyi amatőrligában vezetett már meccseket, és odament az oldalvonalhoz, hogy felajánlja szolgálatait.

A férfinek nem volt könnyű dolga a maradék 70 perc során. Nem csak a meleggel kellett megküzdenie, a játékosok sem könnyítették meg a dolgát. A Chambly megszerezte a vezetést a 36. percben, és az előnyt nagyon sokáig tartotta. Az alkalmi spori azonban a 90. és a 93. percben kiosztott egy-egy piros lapot a vendégeknek, majd a 95. percben megítélt egy büntetőt a Colmar javára. Ezt a hazaiak értékesítették, így a találkozó 1–1-es döntetlennel ért véget.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik