FIFA: Jézushoz és Abraham Lincolnhoz hasonlították Blattert

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 13:52
Az észak- és közép-amerikai futballszövetségeket tömörítő konföderáció (CONCACAF) a regnáló Joseph Blattert támogatja a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) május végén sorra kerülő elnökválasztásán.

„A tagok úgy döntöttek, hogy továbbra is Blattert támogatjuk” – jelentette ki a Nassauban tartott kongresszus után Jeffrey Webb, a CONCACAF újabb négy évre megválasztott elnöke. Jeffrey Webb, a CONCACAF újabb négy évre megválasztott elnöke.

Osiris Guzman, a dominikai szövetség elnöke a BBC jelentése szerint többek között Jézushoz, Abraham Lincolnhoz és Martin Luther Kinghez hasonlította a FIFA 79 éves svájci elnökét, míg a trinidadi szövetség „a labdarúgás atyjának” titulálta Blattert.

Múlt kedden Issa Hayatou, az afrikai konföderáció (CAF) elnöke biztosította a regnáló elnököt a teljes kontinens támogatásáról.

Az ötödik ciklusáért induló svájci sportvezetõ ellenfele a május 29-i zürichi elnökválasztáson Ali bin al-Husszein jordán herceg, Luís Figo korábbi aranylabdás portugál válogatott futballista, valamint Michael van Praag, a holland szövetség elnöke lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik