Argentína: huligánok meccs közben vetkőztették a játékost

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.11. 21:23
Argentínában huligánok kényszerítettek meze és nadrágja levételére egy labdarúgót egy alsóbb osztályú bajnoki találkozó közben.

A nem mindennapi incidensről egy argentin lap, a Clarín számolt be. A fanatikus drukkerek a 60. percben rohantak a pályára és vették el Elías De Biasi, a Sportivo Italiano középpályásának mezét annak nadrágjával együtt. A játékos nem ellenkezett. A csapat öt zsinórban elvesztett mérkőzést követően éppen 3–0-s hátrányban volt, ezért szabadultak el az indulatok a lelátón.

De Biasi mezét a rendőrök visszaszerezték, de a nadrágból újat kellett kérni, csak ezt követően folytatódhatott a meccs – jelentős csúszással. Elías De Biasi, a Sportivo Italiano középpályásának mezét annak nadrágjával együtt. A játékos nem ellenkezett. A csapat öt zsinórban elvesztett mérkőzést követően éppen 3–0-s hátrányban volt, ezért szabadultak el az indulatok a lelátón.

De Biasi mezét a rendőrök visszaszerezték, de a nadrágból újat kellett kérni, csak ezt követően folytatódhatott a meccs – jelentős csúszással.

Az esetről készült videofelvétel ide kattintva megtekinthető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik