Benfica: bajba kerülhet a rendőrre kezet emelő edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.24. 15:32
Hivatalos személy elleni erőszak miatt hosszú eltiltás is várhat Jorge Jesusra, a Benfica labdarúgócsapatának vezetőedzőjére.

A Benfica a portugál bajnokság 5. fordulójában a Vitória Guimaraeshez látogatott, és Oscar Cardozo 72. percben szerzett góljával 1–0-ra nyert. A nehezen kivívott győzelmet követően beszaladt a pályára néhány vendégszurkoló, és egyiküket a rendőrök a biztonsági személyzet segítségével leteperték.

Jorge Jesus ezt látva odament a dulakodó felekhez, és miután a rendőrök nem engedték el a drukkert, a szakember lökdösni, csapdosni kezdte a hivatalos szerveket, mire azok őt is lefogták.

Jorge Jesus a meccs után sem tanúsított túl sok megbánást.

„A pályára szaladtak a szurkolók, a biztonsági emberek pedig az egyiket megpróbálták lefogni. Szerettem volna, ha elengedik, mivel csak egy mezre vágyott” – mondta a lisszaboniak vezetőedzője, aki a Braga kispadjáról ült át 2009-ben a Benficáéra, előtte kisebb portugál csapatokat irányított.

Az 59 éves szakembert előállították, és kérdőre vonták a rendőrséggel szemben tanúsított magatartása miatt. Helyi források szerint a kisebb bűncselekmény miatt akár három évre is eltilthatják a kispadtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik