Partizan: kivizsgálják a kapitányi karszalag elvételét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.08. 19:08
A szerb belügyminisztérium kivizsgálja a Partizan Beograd Bajnokok Ligája kiesése után történteket, amikor az egyik szurkolói csoport vezére levette a karszalagot Marko Scsepovicsról.  

Mint korábban beszámoltunk róla, a Partizan BL-búcsúja után az Alcatraz szurkolói csoport vezére, a büntetett előéletű Milos Radiszavljevics fogta magát, átugrott a kerítésen, megfontolt léptekkel odasétált Marko Scsepovics csapatkapitányhoz, és levetette vele a karszalagot. Ezután az ereklyével visszasétált a táborba. Erre a szurkolók üdvrivalgásban törtek ki.Mint korábban beszámoltunk róla, a Partizan BL-búcsúja után az Alcatraz szurkolói csoport vezére, a büntetett előéletű Milos Radiszavljevics fogta magát, átugrott a kerítésen, megfontolt léptekkel odasétált Marko Scsepovics csapatkapitányhoz, és levetette vele a karszalagot. Ezután az ereklyével visszasétált a táborba. Erre a szurkolók üdvrivalgásban törtek ki.

„A belügyminisztérium kivizsgálja, hogy a klub engedélyt adott-e a személynek a pályára való belépésre, és milyen körülmények vezettek idáig" – mondta Vanja Vukics országos titkár.

Scsepovics egy szerdai sajtótájékoztatón úgy nyilatkozott, hogy nem ellenezte a karszalag átadását, mivel a teljesítményükkel rászolgáltak a szurkolók elégedetlenségére.

„Csak a klub releváns képviselői vehetnék el a karszalagot, ami történt, az támadás a Partizan ellen, még ha Scsepanovics nem is érdemli ki, hogy ő legyen a kapitány" – mondta az ügy kapcsán a korábbi Partizan-csk, Nenad Sztojkovics a Sportski Zurnalnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik