A BL-kiesés után az ultrák elvették a kapitány karszalagját - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.07. 12:40
null
Radiszavljevics leveszi a csapatkapitányi karszalagot Scsepovics karjáról (forrás: sportige.com)
A Partizan Beograd hazai pályán esett ki a bolgár Ludogorec ellen a Bajnokok Ligájából, méghozzá kettős vereséggel. A félelmetes szurkolótáboráról híres belgrádi csapat játékosai a meccs után egy-két kivételtől eltekintve nem is merték megköszönni a szurkolást. Aki megtette, az is megbánta.

Az Alcatraz szurkolói csoport vezére, a büntetett előéletű Milos Radiszavljevics fogta magát, átugrott a kerítésen, megfontolt léptekkel odasétált Marko Scsepovics csapatkapitányhoz, és levetette vele a karszalagot. Ezután az ereklyével visszasétált a táborba. Erre a szurkolók üdvrivalgásban törtek ki.

Noha a BL-ben rendkívül szigorú biztonsági előírások vannak, ennek nyomát sem lehetett látni, hiszen a férfi láthatóan otthonosan mozgott a pályán, és senki nem mert ellenállni neki.

A 22 éves Scsepovics igazából csak helyettes csapatkapitány volt, mert ő váltotta a sokszoros válogatott Szasa Ilicset. Kérdés, hogy tőle is elvették volna-e a karszalagot, bár a képeket elnézve efelől szemernyi kétségünk sincs.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik