A Sturm Graz, a Fulham és a Rangers is figyeli az FTC támadóját – sajtóhír

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.05.17. 09:23
Sajtóhírek szerint Adama Traorét a Sturm Graz, a Rangers és a Fulham is figyeli (Fotó: Szabó Miklós)
Az AfricaFoot.com információi szerint az osztrák bajnokságban aranyéremre hajtó Sturm Graz, az angol élvonalbeli Fulham és a skót rekordbajnok Glasgow Rangers is figyeli a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC mali válogatott szélsőjét, Adama Traorét.

A lap  úgy tudja, hogy az FTC-hez 2022 nyarán a Sheriff Tiraspoltól érkező Adama Traoré iránt több európai klub is érdeklődik, mint az osztrák bajnokságban az aranyéremre hajtó és ezzel a Salzburg 13 éves egyeduralmát megtörő Sturm Graz, amely az osztrák Bundesliga megnyerésével visszakerülne a nemzetközi porondra, ezért viszont szeretné megerősíteni keretét, s már a bajnoki hajrában elkezdte építeni a következő idény keretét – a mértékadó Transfermarkt által 4 millió euróra taksált, 54-szeres mali válogatott szélsőnek ugyanakkor 2025. június 30-ig szól a szerződése a zöld-fehérekkel.

Az Africa Foot bár részleteket nem közölt, megemlítette, hogy Traorét az angol élvonalbeli Fulham és a skót rekordbajnok Rangers is figyeli. A mali szélső Fulhamhez szerződése egyébként azért is lenne különösen érdekes, mert a londoni csapatnak már van egy Adama Traoré nevű szélsője.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a Ferencvárost, a klub azonban sajtóértesüléseket nem kommentál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik