Porto: portugálok pótolják a Monacóhoz igazoló kettőst

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.30. 12:34
A portugál bajnok Porto labdarúgócsapata mindent megtesz annak érdekében, hogy kitöltse a Monacóhoz távozó kettős (Joao Moutinho, James Rodríguez) által hátrahagyott űrt. Ennek érdekében megszerezték Josué Pesqueirát és Luís Carneirót is, mindkét futballista négy évre írt alá.

A 22 éves Josué Pesqueira (művésznevén Josué) a Porto akadémiáján nevelkedett, az elmúlt két szezont a Pacos Ferreiránál töltötte rutinszerzés céljából. A 24 éves Luís Carneiro (becenevén Licá) az Estoriltól érkezik, melynél a 2012–2013-as szezonban egyetlen bajnokit sem hagyott ki, hat gólt szerzett.A 22 éves Josué Pesqueira (művésznevén Josué) a Porto akadémiáján nevelkedett, az elmúlt két szezont a Pacos Ferreiránál töltötte rutinszerzés céljából. A 24 éves Luís Carneiro (becenevén Licá) az Estoriltól érkezik, melynél a 2012–2013-as szezonban egyetlen bajnokit sem hagyott ki, hat gólt szerzett.

Mint ismert, Joao Moutinho és James Rodríguez a francia élvonalba visszajutó AS Monacóhoz igazolt, a duóért 70 millió eurót fizetett a hercegségbeli klub a Portónak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik