Eurofutball: a legvégén dőlt el a két aranyrangadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.18. 23:26
A bolgár Levszki Szófia és a szerb Partizan labdarúgócsapata egyaránt közvetlen riválisa 1–0-s szombati legyőzésével araszolt közelebb a bajnoki címhez.

Bulgáriában a Levszki és vendége, a forduló előtt még az élen álló Ludogorec kilencven perc után gól nélküli döntetlenre állt, aztán a 92. percben a szófiai csapatkapitány, Sztaniszlav Angelov 25 méterről lőtt, és a labda egy védőn megpattanva a kapuban kötött ki. Két fordulóval a zárás előtt élre állt a sorozatban hetedszer nyerő Levszki, a Ludogorec hat győzelem után maradt pont nélkül. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT! Bulgáriában a Levszki és vendége, a forduló előtt még az élen álló Ludogorec kilencven perc után gól nélküli döntetlenre állt, aztán a 92. percben a szófiai csapatkapitány, Sztaniszlav Angelov 25 méterről lőtt, és a labda egy védőn megpattanva a kapuban kötött ki. Két fordulóval a zárás előtt élre állt a sorozatban hetedszer nyerő Levszki, a Ludogorec hat győzelem után maradt pont nélkül. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Szerbiában az éllovas Partizan kétpontos előnnyel fogadta örök riválisát, a Crvena zvezdát, és bár fölényben játszott, a győztes gólra a 90. percig várnia kellett: akkor Milos Jojics remek szabadrúgása után a labda a lécet és Boban Bajkovics kapust érintve vágódott a hálóba. Két forduló van hátra, a Partizan öt ponttal vezet, nagyon közel került a bajnoki címhez. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik