Eurofutball: gyenge meccsel hangolt a CFR a Fradi ellen

Vágólapra másolva!
2013.03.18. 23:27
Gól nélküli döntetlennel ért véget a CFR és vendége, a bukaresti Rapid gyengécske vasutasrangadója a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának hétfői játéknapján.

Egyik csapat sincs jó passzban: a CFR négy, a Rapid három forduló óta képtelen nyerni. Vass Ádám a sérüléséből lábadozik, még nem lehetett ott a kolozsvári csapatban, amely vasárnap a Ferencváros vendége lesz az Albert-stadion búcsúmérkőzésén. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT! TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

UKRAJNA. A Hoverla csak megszorongatni tudta a Metalisztot, megállítani nem: az 1–0-ra nyerő harkiviak sorozatban a hetedik bajnokijukat nyerték meg, és őrzik a második helyet. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. A hajrában esett gólokkal a Piast legyőzte a Lechiát, és folytatta felzárkózását – éppen felülmúlt riválisát megelőzve lépett a hatodik helyre. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
GÖRÖGORSZÁG. Sorozatban negyedszer is kikapott a bennmaradásért harcoló Panthrakikosz, hétfői legyőzője a BL-es rájátszásért (2-5. hely) még nyújtózkodó Xanthi volt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik