Shaarawy gyönyörű lövése, Ibra ismét betalált - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2013.02.25. 10:43
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Manchester City Yaya Touré és Carlos Tévez góljával otthon tartotta a három pontot. Németországban a Dortmund magyar légiósa, Bajner Bálint az első bajnokiját játszotta a Borussia Mönchengladbach ellen. Olaszországban a két milánói gigász, az Internazionale és az AC Milan csapott össze, míg a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Atlético Madrid Falcao büntetőjével legyőzte az Espanyolt. Tekintse meg video-összeállításunkat!

A Premier League 27. fordulójának szuperrangadóján az angol bajnok Manchester City a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea-t fogadta, és Yaya Touré, valamint Carlos Tévez góljával otthon tartotta a három pontot.

MANCHESTER CITY–CHELSEA 2–0

A Borussia Dortmund idegenben 1–1-et játszott a Borussia Mönchengladbachhal a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 23. fordulójának vasárnapi játéknapján. Bajner Bálint az első bajnokiját játszotta a Dortmundban.

BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH–BORUSSIA DORTMUND 1–1



Bóng đá: Monchengladbach 1-1 Borussia Dortmund... by tapchibongda

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 26. fordulójának szuperrangadóján a két milánói gigász, az Internazionale és az AC Milan csapott össze. Jobban kezdett a Milan, amely Stephan El Shaarawy révén a 21. percben előnyhöz jutott, majd több helyzetet is kihagyott, az Inter pedig egyenlíteni tudott a fordulást követően, a csereember Ezequiel Schelotto révén. A Juventus simán, 3–0-ra nyert odahaza a Siena ellen.

INTERNAZIONALE–AC MILAN 1–1


Inter 1-1 MIlan footyroom.com by Futbol2101

JUVENTUS–SIENA 3–0


Juventus 3-0 Siena - All Goals & Highlights... by All-League-Goals

Az Atlético Madrid 1–0-ra győzött az Espanyol ellen a Vicente Calderón Stadionban a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. A madridiak a második félidőben végig emberhátrányban voltak.

ATLÉTICO MADRID–ESPANYOL 1–0


Atletico Madrid 1-0 Espanyol 24.02... by ourmatch

A Paris Saint-Germain hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Olympique Marseille-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 26. fordulójának vasárnap késő esti rangadóján.

PSG–OLYMPIQUE MARSEILLE 2–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik