Eurofutball: a volt Vidi-csatár döntött, bravúrpont Fülöpéknek

Vágólapra másolva!
2013.02.02. 23:58
Az Omonia Nicosia a korábbi Videoton-csatár, a brazil André Alves góljával győzte le 1–0-ra az Enosziszt a ciprusi labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.

A 66. percben a kapuba találó André Alveshez hasonlóan a szintén Magyarországról igazolt Leandro is végigjátszotta a mérkőzést. Graszl Károly is végig a pályán volt a Nea Szalamiszban, amely 2–0-ra kikapott az APOEL-től. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

GÖRÖGORSZÁG. Fülöp Márton csapata, az Aszterasz Tripolisz a 96. percben büntetőből szerzett góllal mentett pontot (2–2) hazai pályán a Panathinaikosz ellen. A kölcsönvett Lencse László egyelőre nem mutatkozott be a tripoli csapatban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
PORTUGÁLIA. A kolumbiai Jackson Martínez mesterhármasára alapozva a Porto idegenben 4–0-ra kitömte a Guimaraest, és őrzi vezető pozícióját. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. Wesley Sneijder második meccsén is csere volt a Galatasarayban; az éllovas isztambuliak 1–1-es döntetlent játszottak a Bursaspor vendégeként. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
BELGIUM. Bodor Boldizsár nem lépett pályára a Beerschotban, amely a Gent elleni 2–1-es vereség után már tíz forduló óta nyeretlen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
IZRAEL. A harmadik helyen haladó Hapoel Tel-Aviv sorozatban harmadszor veszített. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SKÓCIA. A 92. percben szerzett góllal a Ross County ikszelt a Heartsszal (2–2) a korábbról elhalasztott mérkőzésen, és megmentette immár ötös veretlenségi sorozatát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik