Anzsi: a Sevilla védője Mahacskalában folytatja

Vágólapra másolva!
2013.02.27. 19:32
A Sevilla hátvédjével, Emir Spahiccsal erősítette meg védelmét az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala. A dagesztáni klub a QPR-hoz távozó Christopher Samba pótlására igazolta le a bosnyák védőt.

A nap folyamán korábban már beszámoltunk róla, hogy az Anzsi a Tottenham védőjét, Younes Kaboult is szívesen szerződtette volna, ám a londoni klub visszautasította az oroszok ajánlatát, így Guus Hiddink vezetőedző figyelme Spanyolország felé irányult, nem is feleslegesen.A nap folyamán korábban már beszámoltunk róla, hogy az Anzsi a Tottenham védőjét, Younes Kaboult is szívesen szerződtette volna, ám a londoni klub visszautasította az oroszok ajánlatát, így Guus Hiddink vezetőedző figyelme Spanyolország felé irányult, nem is feleslegesen.

Az Anzsi Mahacskala ugyanis mindenben megállapodott a Sevillával a 32 esztendős Emir Spahic átigazolásáról, aki már a személyes feltételekben is megegyezett az oroszokkal, és már kedden Moszkvába utazott, hogy csatlakozzon a dagesztáni klub felkészüléséhez. A játékos vételáráról nem adtak ki információt a felek.

Spahic egyébiránt a Torpedo Moszkva és a Lokomotiv Moszkva színeiben korábban már játszott Oroszországban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik