Eurofutball: a Porto nem kért a csodából, de Graszlék igen

Vágólapra másolva!
2013.01.19. 23:30
Elmaradt a csoda Portugáliában: a Porto 2–0-ra legyőzte a kiválóan szereplő Pacos Ferreirát a portugál labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombat késő esti mérkőzésén.

A Benficával versenyt futó, egyelőre veretlen Porto a 47. percben a brazil Alex Sandro révén szerezte meg a vezetést, a télen igazolt orosz Marat Izmajlov a hajrá kezdetén tette biztossá a hazai győzelmet. A Pacos Ferreira szeptember vége óta veretlen volt a bajnokságban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT! TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
CIPRUS.Az Omonia – amelyben a két Magyarországról igazolt légiós közül Leandro végig, André Alves csereként 25 percig volt a pályán – 1–1-et ért el az APOEL elleni rangadón. A Nea Szalamisz Graszl Károllyal a soraiban fontos három pontot szerzett idegenben, Anders Oper 95. percbeli góljával 2–1-re verte a bajnoki címmel kacérkodó Larnacát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. Nem tudta kihasználni a Galatasaray pénteki vereségét a Besiktas: a „fekete sasok” hazai pályán csak döntetlenre voltak jók az Istanbul BB ellen, így nem tudták megelőzni az éllovas Galatát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
IZRAEL. A felsőházi rájátszásba (vagyis az első hatba) kerülés szempontjából fontos két pontot hagyott elúszni Hrepka Ádám csapata, a Bnei Jehuda. A magyar támadó a 75. percben lépett pályára csereként a Bnei Sahnin elleni 0–0-s meccsen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
FRANCIAORSZÁG. A 21. forduló esti programjában a Saint-Etienne véget vetett hat forduló óta tartó nyeretlenségi szériájának. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK. A Lech Poznan 0–0-s félidő után 3–0-ra nyert a Zawisza Bydgoszcz ellen, Lovrencsics Gergő az első játékrészben volt pályán a poznaniaknál. Király Gábor a kispadról nézte végig, hogy a törökországi Belekben edzőtáborozó csapata, az 1860 München 2–1-re kikapott a Dynamo Dresdentől.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik